Logo

Sauce Peber 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l brun fond eller oksebouillon
3 spsk gule sennepskorn
3 spsk syltet grøn peber
6 dl hvidvin
8 dl piskefløde
5 stk rød peber
Maizena

De gule sennepskorn udblødes i vand (ca. ½ time) og afdryppes.
De syltede grønne peber koges med hvidvinen.
Brun fond tilsættes og koges til en kraftig god smag.
Piskefløde tilsættes, og det hele koges godt igennem og smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her