Logo

Rygeostdip med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rygeost, uden kommen
Øko cremefraiche
Akaciehonning
Fintrevet frisk peberrod
Salt & peber

Rygeosten røres godt igennem, creme fraichen tilsættes sammen med, honning og peberrod.
Smag til med salt og peber.
Spis dippen til nye kogte kartofler, dampede grønne asparges eller andre gode sommergrønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her