1 spsk olie
Skroget fra fasanen, dyret eller et par lunser af kødet
Toppen af to porrer
1 løg, skåret i både
1 gulerod, groft snittet
Tre stilke timian
5 laurbærblade
10-15 sorte peberkorn
1 spsk tomatpuré
1/2 dl balsamico eddike
1/2 l. rødvin
1/2 l. vand
4 spsk Maizena
Varm olien op i en gryde ved høj varme.
Skroget fra vildet sauteres sammen med løg, gulerod, timian, laurbærblade og peberkorn i ca. 10 min.
Tilsæt tomatpuré og sautér yderligere 1 minut.
Skub grønsagerne til side i gryden, tilsæt balsamico og kog helt ind. Tilsæt dernæst rødvin og kog det ind til det halve, inden vandet kommes i til sidst.
Lad det hele simre en halv time og si saucen.
Rør Maizena op i vand og tilsæt lidt af gangen, til du opnår den ønskede konsistens. saucen kan evt. smages til med lidt portvin efter behag.