Logo

Persillesauce - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
25 g hvedemel
3 dl mælk
2 spsk persille, hakket
salt og peber

Smelt smørret i en skål 45 sekunder ved 100%.
Rør hvedemel i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der hele tiden røres.

Varm saucen ved 100% i 2 minutter og pisk efter hver minut for at holde den jævn.
Tilsæt persille, salt og peber og kog endnu 1 minut ved 100%.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her