Logo

Persilledressing med ylette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Persilledressing med ylette

4 pers.

 

2 spsk frisk  persille
1 skalotteløg
3 dl ylette naturel
2 spsk skummetmælk
½ tsk salt
½ tsk peber

Hak persillen og skalotteløget.

Rør ylette sammen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Lad dressingen trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Rør den op inden serveringen.
Dressingen er særdeles velegnet til forskellige typer salat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her