Logo

Paprika sauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g bacon i tern
1 stort zitauerløg
20 g smør
5 dl bouillon
2 spsk paprika
1 ds flåede hakkede tomater
1 lille ds tomatkoncentrat
salt
friskkværnet peber
evt. Maizena

Bacon og løg skæres i tern. svitses i fedtstoffet, hvorefter panden tages fra varmen.
Paprika røres i, bouillon hældes ved, og panden sættes på varmen igen.
Tomatkoncentrat tilsættes.
Saucen kogens igennem i 10 min. ved svag varme.

Saucen jævnes evt. med meizena.
Smages til med salt og friskkværnet peber.
De flåede hakkede tomater tilsættes til sidst og varmes i saucen et øjeblik.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her