Logo

Myntesauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl friske mynteblade eller 2 spsk tørrede.
½ dl vand
2 spsk sukker
½ dl hvidvinseddike
 
Skyl den friske mynte og hak den fint.
Bland vand og sukker i en kasserolle.
Varm til sukkeret er opløst.
Tag gryden fra varmen og tilsæt mynte og vineddike.
Du kan med fordel lave en større portion og opbevare den tillukket i køleskabet.
Det rigtige tilbehør til lam.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her