Logo

Luksusdressing til kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl hvidvin
4 skalotteløg
1 dl bouillon
1 dl piskefløde
1 dl ymer
1 dl fintklippet purløg
Salt og peber
 
Pil og hak løgene fint, kom dem i en fladbundet gryde sammen med vin og
bouillon.
Lad det koge ind til ca. det halve og lad det afkøle.
Pisk fløden stiv.
Rør løgblandingen i, derefter ymer og purløg.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her