Logo

Jordnøddesauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hit fra forrådskammeret - nok til 4.

2-3 spsk solsikkeolie
2 spsk mild karrypasta (færdigkøbt)
1 dåse usødet kokosmælk (400 ml)
150 g grovmalet peaunutbutter fra glas
2 spsk sukker
salt
3 spsk riseddike eller æbleeddike

Varm olien op i en lille gryde på middel varme, rør karrypastaen i og steg det et øjeblik. Tilsæt kokosmælken, bland den godt og lad saucen simre ved svag varme 1-2 minutter.
Rør jordnøddecremen i, krydr med sukker, salt og eddike.
Lad det småkoge i 5-10 minutter, til saucen er dejligt tyktflydende.
Smag den til.

Serveres til hønsekødsspid eller andre kødretter af asiatisk tilsnit, til grønsager eller ris. kj pr. portion: 1300

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her