Logo

Gravad laks sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk sennep
2 tsk sukker
1 spsk vineddike
1 æggeblomme
1 dl god olie
dild (frisk eller tørret)
salt og kværnet peber
 
Rør sennep, sukker, vineddike og æggeblommen sammen.
Tilsæt olien lidt ad gangen (vigtigt!) under kraftig piskning, til
konsistensen er tilpas.
Krydr med salt og peber, og vend til sidst skyllet klippet dild i. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her