Logo

Creme fraiche med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g tomater
1 løg
2 forårsløg
2 ½ dl cremefraiche
1 spsk tomatketchup
salt, friskkværnet peber
 
Skær stilkfæstet ud af tomaterne med et kegleformet snit.
Skold tomaterne og pil skindet af.
Skær tomaterne i kvarte, klem kernerne ud og skær tomatkødet i små
terninger.
Pil løget og skær det i terninger.
Skyl forårsløgene og skær dem i tynde skiver.
Rør creme fraichen med tomatketchup, tomater, løgterninger og
forårsløg.
Krydr saucen med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her