Logo

Citrus- og chilisalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ ananas, skrællet, uden stok og finthakket

½ rød peberfrugt, finthakket

1 habanero-chili, finthakket

1 forårsløg, det grønne, og ca. 3 cm af det hvide, finthakket

2 tsk rødvinseddike

3 spsk nypresset appelsinsaft

saft fra 1 lime

1 tsk brun farin (eller mere hvis du vil have en lidt sødere smag)

2 spsk mynteblade, hakket salt

 

Bland alle ingredienser (undtagen salt) i en skål.

Smag til med salt (og evt.lidt mere sukker).

Dæk skålen med plastfolie og lad den stå i køle­skabet i en halv time før servering.

 

Tips: Denne salsa er udmærket til fisk eller kylling. Prøv også med andre typer frugt som mango, papaja eller grape­frugt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her