Logo

Cidersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skalotteløg
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
3 dl æblejuice eller æblecider
2 dl fløde
1 tsk creme fraiché
100 g smør
2 tsk finthakket græsløg
2 syrlige æbler

Pil løgene og skær det grovt.
Svits dem i olivenolie til den er blank.
Tilsæt hvidvin og æblejuice eller cider.
Kog det ind til ca 1 dl væske
Tilsæt fløde og creme fraiché - kog,
tilsæt smør og salt og peber
Skræl og del æblerne i små terninger
Tilsæt æbler og græsløg lige før servering.

Serveres fx til kogte kartofler og dampet broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her