Logo

Basilikumsauce med piskefløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker basilikumsauce med blandt andet skalotteløg, cognac og piskefløde. Smager dejligt til fisk, eller til en vegetarisk pastaret.

 

2 skalotteløg
3 cl cognac
1 dl piskefløde
2 dl kalvefond
1 bundt basilikum
2 dl hvidvin

Hvidvin koges ned med skalotteløg og basilikumstilkene til en ⅓. Cognac, kalvefond, fløde tilsættes og koges til creme. Tilsmages med salt og peber og sigtes.
De strimlede basilikumblade tilsættes umiddelbart før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her