Pizza er fantastisk restemad! Se, hvilken lækker pizza vi
har fået ud af at tømme køleskabet!
Tid: 20 minutter. Antal personer: 1
# Vegetarpizza:
1 færdigkøbt pizzabund
¼ glas rød pesto
1 bagekartoffel
1 kugle frisk mozzarellaost
1 håndfuld pinjekerner (20 g)
salt og friskkværnet peber
Pynt:
1 håndfuld rucola
*
1. Tænd ovnen på 225 °C.
2. Læg pizzabunden på en bageplade oven på det bagepapir,
som følger med i pakken.
Smør den med rød pesto i et jævnt lag.
3. Skræl bagekartoflen, og skær den i papirtynde skiver -
brug fx en skrællekniv.
Skær eller riv mozzarellaosten i mindre stykker.
4. Fordel kartoffelskiverne på pizzabunden i et tyndt lag,
og top med mozzarella og pinjekerner. Krydr med salt og peber.
5. Bag pizzaen i ovnen i 10-12 minutter, til bunden er
gennembagt.
6. Pynt: Skyl og tør rucolaen, og fordel den over din
vegetarpizza. Server straks.
Tips: Savner du kød på pizzaen? Så læg et par skiver
parmaskinke eller pancetta hen over pizzaen, lige før du sætter tænderne i den.
Du kan også høvle lidt frisk parmesanost over pizzaen lige før serveringen.