Smørstegt rødspætte med nye kartofler, smørsauce, hakket
persille og citronbåde er en klassiker: Her er en lækker ret med sprød
rødspættefilet med en dejlig frisk bulgursalat med appelsin, hindbær og
mandler. Se opskriften her og prøv den.
Servering til 4 personer. 30 min.
# Ingredienser
500 g rødspættefileter
1 dl rugmel
1 spsk rapsolie
1 spsk smør
300 g frosne, optøede hindbær
3 appelsiner
50 g smuttede mandler
4 dl bulgur
*
Sådan gør du
1. Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.
2. Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og
peber.
3. Varm smørret på en sliplet-pande, og steg rødspætterne
først på den ene side i ca. 3 min.
4. Tilsæt olien, vend rødspætterne, og steg dem i yderligere
3 min.
5. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
6. Vend forsigtigt appelsiner, hindbær og mandler med
bulgur, og krydr med salt og peber.
7. Servér de stegte rødspætter med bulgursalat.
Tips: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller
skrubbe.