Logo

Sprødstegt rødspætte med bulgursalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprødstegt rødspætte med bulgursalat

 

Smørstegt rødspætte med nye kartofler, smørsauce, hakket persille og citronbåde er en klassiker: Her er en lækker ret med sprød rødspættefilet med en dejlig frisk bulgursalat med appelsin, hindbær og mandler. Se opskriften her og prøv den.

Servering til 4 personer. 30 min.

 

# Ingredienser

500 g rødspættefileter

1 dl rugmel

1 spsk rapsolie

1 spsk smør

300 g frosne, optøede hindbær

3 appelsiner

50 g smuttede mandler

4 dl bulgur

*

Sådan gør du

1. Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.

2. Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og peber.

3. Varm smørret på en sliplet-pande, og steg rødspætterne først på den ene side i ca. 3 min.

4. Tilsæt olien, vend rødspætterne, og steg dem i yderligere 3 min.

5. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.

6. Vend forsigtigt appelsiner, hindbær og mandler med bulgur, og krydr med salt og peber.

7. Servér de stegte rødspætter med bulgursalat.

 

Tips: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her