Logo

Pasta med aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med aubergine

 

Pasta er enkel og hurtig mad, som de fleste kan lide. Her er en frisk udgave med aubergine, tomater og pecorino. Nemt og lækkert.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min.

 

Aubergine-tomatsauce:

1-2 auberginer

3-4 spsk olie

500 g modne tomater

2 fed hvidløg

1 håndfuld frisk oregano eller basilikum

salt og peber

 

Tilbehør:

400 g pappardelle (eller anden båndpasta)

50 g pecorino

*

 

Vask auberginerne, og skær dem i store terninger.

Varm halvdelen af olien op på en pande, og steg auberginerne ved høj varme.

Dryp med resten af olien under stegningen, og skru lidt ned for varmen.

Steg auberginerne møre, og rør af og til.

 

Vask tomaterne, og skær dem i kvarte.

Vend dem i auberginerne, og kog det hele godt igennem, indtil tomaterne moser ud.

Tilsæt finthakket hvidløg og grofthakket oregano eller basilikum, og kog igennem.

Smag til med salt og peber.

 

Kog pastaen i en stor gryde letsaltet vand i det antal minutter, der er angivet på emballagen.

Lad den kogte pasta dryppe af, og vend den med aubergine-tomatsaucen.

 

Anret pastaretten i varme, dybe tallerkener, og drys med groftrevet pecorino.

 

TIPS: Pecorino er en italiensk gedeost, som i kraftighed og tørhrd minder om parmesan, så du kan sagtens bruge parmesan i stedet.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her