Logo

Løggullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løggullasch

 

Gullasch er en skøn simreret, som oprindeligt kræver meget lang tilberedelsestid. Her er opskriften for dig, som har kødrester fra søndagsstegen. Læs mere her!

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

4 store løg

20 g smør

1 spsk olie

1 fed hvidløg

300 g stegt oksekød fra søndagsstegen

1 spsk paprika edelsüss

1 tsk hel kommen

2 dl bouillon af terning

1 spsk tomatpuré

salt og peber fra kværn

1 spsk maizenamel

*

1. Pil løgene og hak dem fint.

Svits dem gyldne i smør og olie i en stor gryde.

Pres hvidløgsfeddet over.

2. Skær kødet i store terninger, der brunes i fedtstoffet.

Tilsæt paprika og kommen.

Rør godt rundt.

3. Tilsæt bouillon og tomatpuré.

Bring retten i kog.

Lad den snurre i 10 min.

Smag til med salt og peber, evt. også mere paprika.

4. Jævn retten med maizenamel rørt ud i koldt vand.

5. Server kartoffelmos eller løse ris til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her