Koteletterne er paneret med en frisklavet rasp blandet med
parmesanost og krydderurter.
Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
2 svinekoteletter
1 spsk olie
15 g smør
Panade:
1-2 skiver lyst brød
30 g parmesanost
2 tsk friskhakket rosmarin eller salvie
1 æggehvide
2 tsk dijonsennep
3 spsk hvedemel
salt og peber
Tilbehør:
350 g broccoli
500 g kartofler
1 spsk olie
4-6 cocktailtomater
evt. lidt salat
*
SKÆR skorperne af brødet.
Hak brødkrummen i en foodprocessor sammen med parmesanost,
rosmarin eller salvie, salt og peber.
PISK æggehvide og sennep let sammen med en gaffel.
KRYDR melet med salt og peber.
DUP koteletterne tørre, vend dem i mel, æggehvide og til
slut i brødblandingen.
BROCCOLIMOS: Rens broccolien, og del den i blomst og stilke.
Skær stilkene i små terninger og blomsten i buketter.
Skræl kartoflerne, og skær dem i terninger.
Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 min.
Tilsæt broccolistilkene de sidste 5 min. og buketterne de
sidste 2 min.
Hæld vandet fra.
Tag et par buketter op.
Mos kartofler og broccoli, og rør olie i.
Smag til med salt og peber, og tilsæt buketterne.
Hold mosen varm.
STEG koteletterne gyldne på en pande med olie og smør i 3-4
min. på hver side.
Halver tomaterne, og steg dem med et par min.
SERVER koteletterne med broccolimos, tomater og evt. lidt
salat.
TIPS: Du kan også servere koteletterne med pasta i stedet
for kartofler.
Kog 200-250 g fuldkornspasta efter pakkens anvisning, og
tilsæt broccolistilke og -buketter, som beskrevet ovenfor.
Hæld vandet fra, vend pasta og broccoli med 1-2 spsk olie,
salt og peber, og server evt. med revet parmesanost.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin