Logo

Koteletter med appelsin-gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter med appelsin-gulerødder

 

En uhyre enkel ret, som de fleste kan lide. Koteletterne er stegt med timian og hele hvidløg, mens gulerødderne er kogt i appelsinsaft, der gør dem ekstra søde.

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 15 min. 4 personer.

 

#

Appelsingulerødder:

600 g gulerødder

25 g smør

2 dl appelsinsaft

3 laurbærblade

salt og peber

 

Koteletter:

4 koteletter

25 g smør

5 hele fed hvidløg

8 timiankviste

 

Tilbehør:

1 kg kogte små kartofler

*

 

SKRÆL gulerødderne, og skær dem i stykker skiftevis på skrå og lige over.

 

STEG gulerødderne i en gryde med smør i 3-4 min.

Tilsæt appelsinsaft og laurbærblade, og lad gulerødderne koge i ca. 5 min., til de er møre, men stadig har lidt bid.

Krydr med salt og peber.

 

KRYDR koteletterne med salt og peber.

 

VARM smørret på en pande med upillede hvidløgsfed og hele timiankviste.

 

LÆG koteletterne på panden, når smørret er bruset af, og brun dem på begge sider.

Skru ned for varmen, og steg dem endnu 3 min på hver side.

 

SERVER koteletterne med appelsingulerødder og kogte kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her