Fyld et færdigkøbt
flute med kryddersmør, tomater, skinke og ost og lad gæsterne bryde brødet ved
bordet.
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 10 min. 4-6 personer
#
1 flûte
50 g blødt smør
1 fed hvidløg
3 spsk hakket
persille
1-2 tomater
75 g parmaskinke
eller lign.
50 g revet ost
*
1. Skær nogle skrå
snit i brødet uden at skære igennem.
Læg det på en
bageplade med bagepapir.
2. Rør smør sammen
med knust hvidløg og hakket persille.
Fordel lidt
kryddersmør mellem hvert snit.
3. Vask tomaterne og
skær dem i skiver.
Læg en skive tomat
og en halv eller kvart skive skinke i hvert snit, drys med revet ost og sæt
brødet i ovnen ved 200 °C i ca. 10 min til smør og ost er smeltet.
TIPS: Du kan bruge
en pakke færdigkøbt kryddersmør og spare lidt tid.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin