5-6 personer. Stegetid i trykkoger: 30 min.
# Ingredienser
1 ½ kg magert stribet flæsk uden svær
400 g hakket flæskekød
salt, peber
1 tsk timian
½ tsk rosmarin
2 spsk hakket persille
1 æg
2 spsk smør
1 spsk olie
1 dl bouillon (evt. fra dåse eller terning) eller vand
jævning til sauce
* Tilberedning
Rør det hakkede kød sammen med krydderier og persille.
Rør ægget i.
Skær en ridse i midten af flæskesiden, så det nemt kan foldes om farsen. Kom farsen på den ene halvdel af flæsket.
Fold den anden del over.
Hold det sammen med kødnåle eller snør omkring med bomuldsgarn.
Lad smør og olie blive varmt i trykkogeren.
Brun det farserede kødstykke på alle sider.
Hæld væden ved og læg låg på gryden.
Bring den på tryk. Lad den stege i en halv time.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødet op og jævn saucen.
Kogte kartofler og en salat serveres til.