Logo

Champignonsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe

 

Det er rart at begynde et måltid med en varm, fyldig suppe.

Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid: ca. 15 min. 4 personer

 

#

500 g svampe (fx portobello eller markchampignon)

3 skalotteløg eller 1 løg

2-3 kviste frisk timian eller ½ tsk tørret

15 g smør

1 fed hvidløg

6 dl urte- eller hønsebouillon

1½ dl piskefløde

1 spsk majsstivelse

salt og peber

Tilbehør:

bredbladet persille

brød

*

 

Rens svampene og skær dem i skiver.

Pil skalotteløg eller løg og hak dem fint.

 

Steg svampe, løg og timian i en tykbundet gryde med smør ved hård varme under omrøring.

Tilsæt knust hvidløg og bouillon og bring det i kog.


Rør fløden med majsstivelse og rør blandingen i suppen.

Kog suppen igennem ca. 5 min. og smag til med salt og peber.

Server med persille og brød.

 

Champignonsuppe



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her