Logo

Blomkålssuppe med rejer og bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålssuppe med rejer og bruschetta

 

En fløjlsblød suppe, som også smager dejlig iskold på en varm sommerdag.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min.

 

#

1 løg

2 tsk olie

1 tsk karry

500 g blomkål

8 dl grønsagsbouillon

1 dl fløde 9%

300 g pillede rejer

 

Tilbehør:

2 skive groft brød

2 tomater

frisk basilikum

salt og peber

*

 

Pil løget, hak det fint og sauter det i en gryde med olie og karry.

 

Del blomkål en i små buketter, og vend dem i.

 

Tilsæt bouillon, og giv det et opkog.

Skru ned, og lad suppen simre til kålen er mør ca. 10 min.

 

Tag evt. lidt af blomkålsbuketterne fra til fyld.

Blend suppen, kog den igennem med fløden, og smag til med salt og peber.

 

Fordel rejerne i 2 varme skåle eller dybe tallerkener, og hæld suppen over.

Server med ristet brød toppet med hakket tomat og basilikum.

 

Blomkålssuppe med rejer og bruschetta

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her