Logo

Bønnegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnegryde

 

Bønner og fløde er godt fyld i en resteret.

Til 4 personer Tilberedningstid: 30 minutter

#

2 løg

20 g smør

3 dl bouillon af terning

250 g frosne, grønne bønner

400 g rester af stegt kød

4-6 modne tomater

1 spsk maizenamel

2 dl piskefløde

salt og peber fra kværn

1 spsk hakket persille

*

1. Pil løgene og skær dem i ringe, der svitses i smør i en stor gryde.

2. Tilsæt bouillon og bring det i kog.

Skær bønnerne en gang over og kog dem møre i bouillon (5-8 min.).

3. Skær kødet i terninger, der kommes i gryden.

4. Hæld tomaterne over med kogende vand.

Flå dem, skær dem i kvarte og læg dem i gryden.

5. Rør maizenamelet ud i kold fløde.

Hæld det i retten, der koger til saucen jævner.

6. Smag til og drys med 1 spsk hakket persille lige inden serveringen.

Lun flûte eller hjemmebagt brød går fint til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her