Logo

Squashlasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squashlasagne

 

Med et glas god tomatsauce og en brik hytteost, er denne dejlige grønne lasagne hurtigt sat i ovnen. Køb evt. en tomatsauce med chili, hvis du kan lide krydret mad.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stege/bagetid: 35 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 løg

1 fed hvidløg

500 g squash

1 spsk olie

200 g hytteost

friskhakket eller tørret oregano

salt og peber

75 g revet ost

250 friske lasagneplader

1 glas tomatsauce (300 g)

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Vask squashene og riv dem groft.

Steg løgene bløde i en gryde med olie ca. 5 min.

Tilsæt squash og hvidløg og steg under omrøring 3-5 min.

Tag gryden af varmen og tilsæt hytteost, oregano, salt og peber.

 

Læg et lag squashblanding i bunden af et smurt, ovnfast fad.

Drys med revet ost, dæk med lasagneplader og derefter tomatsauce.

Gentag lagene, slut af med revet ost og sæt fadet i ovnen ca. 25 min. til retten er gennemvarm og overfladen gylden.

 

TIPS: Prøv også lasagnen med spinat i stedet for squash.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her