I denne opskrift
bruges lyst brød uden skorpe til bund i de små portionstærter med tomater. De
bages med bunden i vejret og vendes ud på tallerkener ved servering.
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver
portionen.)
#
3 gule tomater
3 røde tomater
2 skiver lyst brød
1 spsk olie
1 spsk pesto
salt og peber
*
Tænd ovnen på 225 °C.
Skær tomaterne i
skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys med salt og
peber, dryp med olie og bag dem i ovnen i ca. 10 min.
Skær skorpen af
brødet og skær det til, så det passer ned i en kokotte eller lign.
Smør to kokotter med
lidt olie og læg tomaterne lagvis deri.
Smør brødet med
pesto og læg det på som låg med pestoen nedad.
Sæt kokotterne i
ovnen i ca. 10 min og vend tærterne ud på to tallerkener.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin