Logo

Salat med kartofler og kryddersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med kartofler og kryddersild

 

Sæt en salat med sild på dit frokost- eller brunchbord. En frisk dressing med krydderurter sætter sommerlig smag på retten. Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

500 g kogte nye kartofler

2 gammeldagsmodnede kryddersildefileter

salatblade

1 hårdkogt æg (hakket)

1 rødløg (finthakket)

1 spsk kapers

 

Dressing:

1 tsk dijonsennep

1 spsk æbleeddike

2-3 spsk olie

dild, kørvel, persille og purløg (efter smag)

salt og peber

 

Tilbehør: rugbrød

*

Pisk sennep sammen med eddike, olie, hakkede krydderurter, salt og peber.

Skær kartoflerne i skiver og skær sildene i mindre stykker. Vend kartofler og sild i dressingen.

Anret på to tallerkner med salatblade og drys med æg, løg og kapers.

 

Server med rugbrød.

 

Salat med kartofler og kryddersild

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her