Logo

Pasta med skaldyr 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med skaldyr 2

 

Pasta er let at lave og kan varieres i det uendelige. Her er den i selskab med skaldyr, tomater og spinat, der smager skønt og mætter godt.

2 personer. Er du alene så halver portionen.  Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15 min.

 

#

150-200 g fuldkorns-linguine eller anden tørret pasta

2 tsk groft salt pr. liter kogevand

 

Skaldyrsblanding:

1 løg

2-3 fed hvidløg

200 g cherrytomater

2 spsk olie

150 g krebsehaler (optøede eller fra dåse, drænet vægt)

100 g dampede blåmuslinger, (optøede eller fra dåse, drænet vægt)

250 g frisk babyspinat

salt og friskkværnet peber

*

 

Sæt 2-3 liter vand over at koge til pastaen.

Tilsæt salt.

 

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.

Vask tomaterne, og skær dem i halve.

 

Steg løgene klare i en gryde med olie, og tilsæt hvidløg og tomater.

Kog igennem i nogle min., og tilsæt krebsehaler, muslinger og spinat.

Varm igennem under omrøring i 1 min., og smag til med salt og peber.

 

Kog pastaen som angivet på pakken, hæld den i et dørslag og slå vandet fra.

Anret pastaen på 2 tallerkener og fordel skaldyrsblandingen på toppen.

 

TIPS: Sæt pastaen over at koge, så¨den er færdig, nårskaldyrsblandingen er færdig - paste eller skaldr har godt af at "vente".

 

Pasta med skaldyr 2

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her