Vi har brugt en mager græsk yoghurt i stedet for den
klassiske fede ægge/flødecreme til denne delikate dessert. Du kan bruge en
frugtpuré i stedet for passionsfrugter.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 5 min. Køletid: 1-2
timer.
#
2 passionsfrugter
2 dl græsk yoghurt 0,1 %
3 spsk sukker
1 tsk vand
*
Halver frugterne, skrab saft og sten ud med en ske, og
fordel det i bunden af 2 varmefaste og evt. gennemsigtige skåle.
Fordel yoghurten over frugten, og stil desserten i køleskab
i et par timer.
Kom sukker og vand i en gryde, og kog det igennem, til det
er smeltet og gyldent.
Fordel hurtigt karamellen over desserterne, og stil dem
koldt indtil servering.
TIPS: Du kan drysse overfladen med sukker, og brænde den til
karamel med en lille gasbrænder.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin