God fast food, som
du kan lave i en håndevending. Har du lidt friske krydderurter i vindueskarmen,
så giv retten et smagfuldt drys før servering.
Arbejdstid: 15 min.
Stege/kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
1 pakke champignon i
skiver (200 g)
1 spsk olie
1 pakke
kyllinge-inderfilet
1 dl bouillon
1 dl fløde 9%
1 tsk majsstivelse
200 g friske eller
frosne sukkerærter
2-3 forårsløg
salt og peber
Tilbehør: kartofler,
ris, pasta, nudler eller brød
*
Brun de skivede
champignoner på en pande med olie og tilsæt kyllingestykkerne.
Steg under omrøring
3-4 min. og tilsæt bouillon.
Lad retten simre 5
min. og jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse.
Rens sukkerærter og
forårsløg og snit dem fint.
Vend dem i retten og
kog det igennem et par min.
Smag til med salt og
peber og server med det valgte tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin