Logo

Hakkebøf med sommer-råkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med sommer-råkost

 

Server en klassisk hakkebøf med en frisk råkostsalat.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Koge-/stegetid: 20 min.

 

Hakkebøffer:

400 g hakket oksekød

½ spsk olie

15 g smør

salt og knust sort peber

 

Sommer-råkost:

½ blomkålshoved

5-6 radiser

1 spsk finthakket rødløg

2 tsk limesaft

1 spsk olie

100 g grønne ærter (friskbælgede eller optøede fra frost)

 

Tilbehør:

4 blade hjertesalat

limebåde

nye kartofler

*

Form kødet til to hakkebøffer (1,5 cm tykke).

Varm en pande godt op med olie og smør.

Brun bøfferne 1 min. på hver side, og krydr med salt og peber.

Skru ned, og steg bøfferne færdige i ca. 5 min. på hver side.

 

Snit blomkålen fint, og skær radiserne i tynde skiver.

Bland blomkål og radiser med finthakket rødløg, limesaft, olie og ærter.

Smag til med salt og peber.

Server hakkebøfferne med sommer-råkost, salatblade, limebåde og friskkogte, nye kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her