Inviter gæster til et festligt måltid, der ikke er alt for
dyrt: kold grønærtesuppe som forret. Også velegnet som en let hovedret til 2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.
# Suppe:
500 g frosne fine grønne ærter
3-8 blade frisk mynte
2 dl tør hvidvin
4 dl kold grønsagsbouillon
2 tsk frisk citronsaft
salt og friskkværnet hvid peber
1½ dl piskefløde
250 g pillede rejer
Pynt: mynte blade
Tilbehør: brød
*
BLEND de frosne ærter med mynte og hvidvin, og tilsæt grønsagsbouillon
til passende suppe-konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
PISK fløden til blødt skum.
ANRET suppen med flødeskum og rejer, og pynt med mynte.
Server med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin