Logo

Grønærtesuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønærtesuppe med rejer

 

Inviter gæster til et festligt måltid, der ikke er alt for dyrt: kold grønærtesuppe som forret. Også velegnet som en let hovedret til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

# Suppe:

500 g frosne fine grønne ærter

3-8 blade frisk mynte

2 dl tør hvidvin

4 dl kold grønsagsbouillon

2 tsk frisk citronsaft

salt og friskkværnet hvid peber

1½ dl piskefløde

250 g pillede rejer

Pynt: mynte blade

Tilbehør: brød

*


BLEND de frosne ærter med mynte og hvidvin, og tilsæt grønsagsbouillon til passende suppe-konsistens.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

 

PISK fløden til blødt skum.

 

ANRET suppen med flødeskum og rejer, og pynt med mynte.

Server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her