Til denne dejlige fiskeret kan du også bruge torsk, kuller og
hvilling
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid:
0-15 min. Samlet tid: 20 min.
#
300 g kulmulefilet med skind
50 g sorte oliven u. sten, fx. kalamata
2 spsk rasp, fx Panko rasp
50 g babyspinat
½ rødløg
2 fed hvidløg
400 g små kartofler kogt med skræl
10 g frisk rosmarin
1 spsk olie
1 dl cremefraiche 18%
½ usprøjtet citron
salt og peber
*
Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i
cremefraichen.
Smag til med salt og peber.
Steg kartoflerne gyldne på en pande i olie, rosmarin og hvidløg,
krydr med salt og peber.
Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en
bageplade med bagepapir.
Vend grofthakkede oliven med 1 spsk olie, salt og peber,
fordel på toppen af fisken og drys til sidst med pankorasp.
Bag fisken i ovnen ved 200 °C i ca 10 minutter.
Servér med rosmarin kartofler, spinatsalat og citroncreme.
TIPS: Anden egnet fisk: torsk, kuller og hvilling