Logo

Andebryst med sprødt tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andebryst med sprødt tilbehør

 

Smager himmelsk både kold og varm. (1 portion) Ingredienser: Andebryst med det skønneste sprøde tilbehør...

Til 1 person. Arbejdstid: 45 min. Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet.

 

#

120 g stegt andebryst

5 g fedtstof til stegning

salt og peber

 

Marinade:

1 tsk lys balsamicoeddike

1 tsk vand

Sukker eller sukrin efter smag

50 g radiser i skiver

5 g sesamfrø

150 g sugarsnaps

5 g olie til stegning

30 g brød

*

 

Skær skindet fra andebrystet med en skarp kniv.

Varm fedtstoffet op på en varm pande.

Steg andebrystet ved middelvarme i ca. 10-15 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber og hold andebrystet varmt, mens det hviler lidt.

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.

Kom radiserne i og lad dem stå og trække i marinaden.

Rist sesamfrø på en tør pande.

Skær sugarsnaps over på skrå.

Svits sugarsnaps et kort øjeblik i olie på en varm pande.

Hæld marinaden fra radiserne og bland dem sammen med sesamfrø og sugarsnaps.

Skær andebrystet i tynde skiver og server dem sammen med salaten og brødet.

 

TIPS: Andebrystet smager dejligt både kold og varm. Kom appelsinfileter i salaten.

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Kalorier

 

339 kcal

Protein

379

(43 %)

Kulhydrat

249

(30 %)

Fedt

11 9

(27 %)

Kostfibre

3'9

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her