Kødet er pakket ind i lufttørret skinke, der giver en dejlig
smag og holder kødet saftigt.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
300 g schnitzler (kalkun, skinkekød, kalvekød)
2 skiver serranoskinke
15 g smør
Brøndkarsekartofler:
1-2 skalotteløg (finthakkede)
½ spsk olie
400 g kartofler (tern eller både)
salt og peber
1-2 dl vand
1 dl cremefraiche 38%
1 bdt brøndkarse
Tilbehør:
fx tomatsalat
*
Begynd med kartoflerne: Sauter skalotteløg bløde i en gryde
med olie og vend kartoflerne i.
Krydr med salt og peber og tilsæt vand, så det knap dækker.
Lad det simre under låg 5-10 min. (efter kartoflernes
udskæring).
Tag låget af og tilsæt cremefraiche.
Kog igennem til cremet konsistens og tilsæt hakket
brøndkarse.
Smag til med salt og peber.
Skær kødet i 4 tykke skiver og krydr dem med salt og peber.
Læg en halv skive skinke på hver og hæft med tandstikkere.
Steg dem på en pande med smør (3-4 min. på hver side).
Server med kartofler og fx en god tomatsalat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin