Alt godt fra havet;
en lækker pastaret med krebsesmør og pesto.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 12 min.
#
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
200 g tør pasta
½ spsk olie
1 dl fiskebouillon
eller lys bouillon
1 spsk krebsesmør
(se TIPS)
1 dl fløde
1-2 tsk citronsaft
300 g kogte skaldyr
(friske eller frosne)
1 spsk pesto
salt og peber
Tilbehør: brød
*
Pil skalotteløg og
hvidløg, og hak dem fint.
Rens
bladselleristilkene, og snit dem fint.
Kog pastaen efter
pakkens anvisning.
Sauter skalotteløg,
hvidløg og bladselleri bløde i olie.
Tilsæt bouillon,
krebsesmør og fløde, og lad det koge igennem under omrøring.
Smag til med
citronsaft, salt og peber og vend afdryppede skaldyr og pasta i.
Pensl to dybe
tallerkener med pesto, og anret pastaen deri.
Server med brød, og
nyd den skønne kombination af skaldyrssauce og pesto.
TIPS: Du kan måske
købe krebsesmør hos fiskehandleren og i delikatesse-butikker.
Du kan også selv
lave krebsesmør - se opskriften her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin