Logo

Kyllingenuggets med coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingenuggets med coleslaw

 

Server de hjemmelavede kyllingenuggets med sursød sauce og en frisk coleslaw af både hvidkål, gulerødder, peberfrugt og forårsløg. Sund og hurtig mad. Et sikkert hit.

4 personer. Arbejdstid: ca. 35 min Koge/stegetid: 15 min.

 

#

Nuggets:

500 g kyllingefilet

2 dl mælk

2 dl rasp gerne grov

4-5 spsk olie

 

Coleslaw:

300 g hvidkål

3 store gulerødder

1 grøn peberfrugt

2 forårs løg

5 spsk mayonnaise

2 spsk vineddike

salt og peber

 

Sursød sauce:

4 spsk tomatpuré

3 spsk honning

½ tsk cayennepeber

2 spsk lager- eller æbleeddike

1 spsk koldt vand

 

Tilbehør: ris (beregn 1 dl rå ris pr. person)

*

 

Snit hvidkålen fint, riv gulerødderne groft, skær peberfrugten i små terninger, og snit forårsløgene fint.

Rør mayonnaisen med vineddike, og vend grønsagerne grundigt sammen med dressingen.

Smag til med salt og peber.

Rør tomatpureen med honning og cayennepeber, og tilsæt eddike og vand.

Smag til med salt og peber.

Skær kyllingefileterne i smalle' stykker (ca. 2 cm tykke).

Hæld mælken i en skål og raspen på en tallerken.

Vend kyllingestykkerne først i mælk og derefter i rasp.

Steg dem gyldenbrune på alle sider på en varm pande med olie.

Hæld ikke al olien på panden fra start, men dryp løbende lidt mere olie på.

Krydr de stegte kyllingenuggets med salt og peber.

Server dem med sursød sauce, kogte ris og coleslaw.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her