Svinekød, champignon og paprika er en god og klassisk
smagskombination. Brug samme pande til både koteletter og sauce - det er nemt
og godt.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min.
#
2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)
1+1 tsk paprika
salt og peber
25 g smør
250 g champignon
1 fed hvidløg
½ tsk kommen
1-2 dl bouillon
1 dl cremefraiche 9%
2 tsk majsstivelse
1-2 forårsløg
Tilbehør:
kartofler, kartoffelmos eller kogte ris
*
Drys koteletterne med paprika, salt og peber, og brun dem på
en pande med smør i ½ min på hver side.
Tag dem af panden, og svits nu de rensede, skivede champignon.
Tilsæt knust hvidløg, kommen og bouillon, og kog det
igennem.
Rør cremefraiche sammen med majsstivelse, og hæld det på
panden.
Tilsæt paprika, og varm saucen igennem.
Læg koteletterne i saucen, og lad dem simre i ca. 3 min -
til de er gennemvarme.
Drys med fintsnittede forårsløg, og server med kogte
kartofler, kartoffelmos eller kogte ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin