Logo

Koteletter med paprika og champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter med paprika og champignonsauce

 

Svinekød, champignon og paprika er en god og klassisk smagskombination. Brug samme pande til både koteletter og sauce - det er nemt og godt.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min.

#

2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)

1+1 tsk paprika

salt og peber

25 g smør

250 g champignon

1 fed hvidløg

½ tsk kommen

1-2 dl bouillon

1 dl cremefraiche 9%

2 tsk majsstivelse

1-2 forårsløg

Tilbehør:

kartofler, kartoffelmos eller kogte ris

*

Drys koteletterne med paprika, salt og peber, og brun dem på en pande med smør i ½ min på hver side.

Tag dem af panden, og svits nu de rensede, skivede champignon.

Tilsæt knust hvidløg, kommen og bouillon, og kog det igennem.

 

Rør cremefraiche sammen med majsstivelse, og hæld det på panden.

Tilsæt paprika, og varm saucen igennem.

Læg koteletterne i saucen, og lad dem simre i ca. 3 min - til de er gennemvarme.

Drys med fintsnittede forårsløg, og server med kogte kartofler, kartoffelmos eller kogte ris.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her