Peberfugter
udvikler den skønneste søde smag, når de bliver bagt. Skær peberfrugterne over,
og bag dem med lækkert farsfyld. Nemt og lækkert.
4 personer.
Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 35 min.
#
1
squash
1
stort løg
2
fed hvidløg
500
g hakket oksekød
200
g hytteost
1
dl rasp
salt
og friskkværnet peber
4
store peberfrugter (gerne i forskellige farver)
Dilddressing:
4
dl cremefraiche
1
stort bundt dild
Tilbehør:
350
g couscous, bulgur eller ris en skål sprød salat
*
Vask
squashen, og riv den groft.
Pil
og hak løg og hvidløg fint.
Rør
kød, squash, løg, hvidløg, hytteost, rasp, salt og peber sammen.
Vask
peberfrugterne, skær dem i halve og fjern frø og sidevægge.
Fordel
fyldet i peberfrugterne og læg dem i et ovnfast fad.
Bag
dem ved 200 °C i ca. 35 min til farsen er helt gennembagt.
Rør
cremefraiche med finthakket dild og smag til med salt og peber.
Tilbered
couscous, bulgur eller ris efter anvisning på emballagen.
Skyl
og tør salaten, og bryd den i store stykker.
Server
peberfrugterne med det valgte tilbehør, salat og dilddressing.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin