Logo

Rugbrødsflûtes - Le pain de seigle a volé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrødsflûtes - Le pain de seigle a volé

 

4 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid: ca. 3 timer. Bagetid: ca. 40 min. Fryseegnet.

 

#

50 g gær

1 dl vand

4 dl kærnemælk

2 tsk salt

2 spsk kommen

2 spsk margarine

400 g rugmel (61;2 dl)

ca. 350 g hvedemel (6 dl)

vand til pensling

*

1. Udrør gæren i lunet vand.

Tilsæt kærnemælk, salt, kommen, smeltet margarine og rugmel.

 

2. Rør dejen godt sammen og ælt hvedemelet i lidt ad gangen.

Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i et par timer.

 

3. Ælt dejen let sammen og del den i 4 portioner.

Rul hver portion til lange tynde brød som lægges på bagepladen belagt med bagepapir.

Prik dem med en gaffel og lad dem efterhæve i 45-60 minutter.

Pensl brødene med vand og bag dem ved 200 °C i 40 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her