Logo

Porrespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porrespid

 

Porrespid serveres for eksempel til pølser, røget kød, hamburgere eller kylling.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

 

#

4 porrer

1 pk bacon i tynde skiver

4 mellemstore tomater

salt og peber fra kværn

*

1. Rens porrerne og skær dem i cirka 5 cm lange stykker.

Kog dem i 5 min. i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.

Skyl tomaterne, skær dem i kvarte og drys dem med lidt salt og peber.

 

2. Baconskiverne vikles rundt om porrestykkerne.

Stik porrerne på spid skiftevis med tomaterne og steg dem ca. 10 minutter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her