Logo

Æbletærte med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbletærte med makroner

 

Brug sæsonens æbler eller pærer til den skønne kage

Se opskrift til 6 personer på 45 min.

 

# Ingredienser:

4 æggehvider
50 g sukker
75 g hvedemel
250 g knuste makroner, gerne marcipanmakroner
125 g smeltet smør
250 g æbler, fx Ingrid Maria eller Fillipa eller pærer

*

Tilberedning:

Pisk æggehviderne stive samme med sukker.

Vend mel, makroner og afkølet smør i.

Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i små mundrette stykker.

Vend æblerne i æggemassen.

Kom dejen i en smurt springform, 26 cm og bag kagen i ca. 1 time ved 150 °C.

Server den lune kage med ribs, revet citronskal samt cremefraiche, som er smagt til med vaniljekorn.

Kagen bør spises samme dag, da den ellers bliver blød.

 

Tips: I stedet for makroner kan du bruge knuse 15-20 tvebakker, som du knuser og blander med 2 spsk sukker. Rist blandingen i en klat smør på panden, vend ofte rundt og lad blandingen køle af.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her