Gullasch er en skøn simreret, som oprindeligt kræver meget
lang tilberedelsestid. Her er opskriften for dig, som har kødrester fra
søndagsstegen. Læs mere her!
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.
#
4 store løg
20 g smør
1 spsk olie
1 fed hvidløg
300 g stegt oksekød fra søndagsstegen
1 spsk paprika edelsüss
1 tsk hel kommen
2 dl bouillon af terning
1 spsk tomatpuré
salt og peber fra kværn
1 spsk maizenamel
*
1. Pil løgene og hak dem fint.
Svits dem gyldne i smør og olie i en stor gryde.
Pres hvidløgsfeddet over.
2. Skær kødet i store terninger, der brunes i fedtstoffet.
Tilsæt paprika og kommen.
Rør godt rundt.
3. Tilsæt bouillon og tomatpuré.
Bring retten i kog.
Lad den snurre i 10 min.
Smag til med salt og peber, evt. også mere paprika.
4. Jævn retten med maizenamel rørt ud i koldt vand.
5. Server kartoffelmos eller løse ris til.