Logo

Varmrøget laksesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g varmrøget laks
3 blade spinat
1 ½ dl fiskefond
4 stilke safran
1 appelsin

Den røgede laks pakkes ind i blancheret spinat. Fiskefonden koges et øjeblik med safran indtil suppen har taget farve af safran. Suppen må herefter ikke koge.

En halv appelsin presses for saft, og saften hældes igennem et kaffefilter, så den er helt klar og fri for frugtkød. Suppen skal nu smages til med appelsinsaften.

Anretning:
I midten af en stor tallerken anrettes nu den røgede laks indpakket i de blacherede spinatblade. Suppen hældes udenom. Man tager så en halv appelsin og laver 3 fileter uden skind og kerner og placerer disse rundt om den røgede laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her