Logo

Ungarsk Gullaschsuppe 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 mellemstore kartofler (i tern)
500 g oksekød i tern
4 l vand
2 ½ bouillonterning (fra Knorr (helst de gule))
25 skivede gulerødder
3 skivede porrer
250 g majs
½ dl mad-olie
1 spsk paprika
1 tsk oregano

Først sætter du vandet over kog, så hælder du bouillon og olie i, rører det ud. Derefter kommes grønsagerne i. Kødet svitses på en pande, tilsættes krydderier, og hældes over i gryden. Skru op på ⅔, 4/6 eller 8/12 og vent i en halv time.

Serveres som dessert med flødeskum, cocktailbær og purløg. Kan evt. pyntes med små paraplyer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her