Logo

Suppe af stikkelsbær, hyldeblomst og fersken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beregnet til 4 personer.

# Ingredienser 
2 dl hvidvin
1 dl ufortyndet hyldeblomstsaft
1 dl vand
100 g sukker
200 g søde stikkelsbær
2 ferskner
4 "kugler" vaniljeis
4 stilke thai basilikum eller mynte

* Tilberedning 
Kog en sirup af hvidvin, hyldeblomstsaft, vand og sukker.
Prik stikkelsbærrene med en gaffel og hæld den varme sirup over bærrene.
Lad suppen trække koldt i 2 timer.
Kom fersknerne i kogende vand i 1 minuts tid og derefter i iskoldt vand.
Flå fersknerne og skær dem i tynde både.
Fordel suppe og ferskner i 4 skåle og læg en kugle vaniljeis i.
Drys til sidst thai basilikum- eller mynteblade over.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her