Logo

Små kartoffelboller til suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store melede kartofler
2 spsk blødt smør
2 hårdkogte æg
1 æg – råt
salt, peber
evt. lidt hvedemel
 
Mos de varme kogte kartofler og rør dem sammen med smør.
Hak de hårdkogte, pilede æg meget fint og bland dem i mosen sammen med
det rå æg.
Krydr blandingen med salt og peber.
Form til små boller som vendes i hvedemel.
Kog i letsaltet vand nogle minutter eller til bollerne stiger op til
overfladen i det kogende vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her