Til 4 personer
500 g kogte rejer med skal
2 spsk olie
5 dl vand eller fiskebouillon 1 gulerod
1 løg
½ fennikel
2,5 dl piskefløde
salt og peber
400 g fersk hellefisk
Pil rejerne, og gem også skallerne.
Svits nu rejeskallerne i olie i en gryde.
Hæld vand eller bouillon på, og lad simre under låg i 10 minutter,
Si suppen, og smid rejeskallerne ud.
Kom suppen tilbage i gryden.
Skær grønsagerne i mindre stykker og kom dem i suppen
sammen med fløde.
Lad simre under låg, indtil de er bløde, ca. 12 minutter.
Blend suppen, og kom den tilbage i gryden igen.
Smag til med salt og peber.
Skær hellefisken i mindre stykker, og kom dem i suppen.
Lad simre 2-3 minutter.
Server suppen med fisk og rejer på toppen og evt. et drys sprødstegt rugbrød.
Energi pr. pers: 2560 kilojoule (610 kcal) Energifordeling: Protein 21% - 32 g Kulhydrat 24% - 35 g, Fedt 55% - 37 g