Logo

Rabarber- og jordbærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarber- og jordbærsuppe

150 g rabarber i tern
4 dl vand
1 kanelstang
1 tsk kartoffelmel
½ dl vand
½ liter jordbær
½-¾ dl sukker

 

Læg rabarber, vand og kanelstang i en kasserolle.

Kog det op, og lad det simre i 5 minutter.

Rør kartoffelmelet ud i vandet, og jævn suppen.

Tag kanelstangen op.

Bland jordbærrene og pisk mosen ned i suppen. Stil det koldt.

Smag til med sukker.

Server eventuelt et lille stykke kage eller kammerjunkere til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her